Tarinamme

LuxusSiivouksen tarina alkaa vuodesta 2012

Yrittäjät Mirkka Jokinen ja Laura Rossi siivosivat tahoillaan yrityssiivouksen lisäksi myös yksityiskoteja. Työ oli erittäin palkitsevaa, mutta samalla henkilökunnan löytäminen siivoustyöntekijän tehtäviin oli pääkaupunkiseudulla haasteellista. Heräsi kysymys; kuinka saada ihmiset näkemään siivoustyöntekijän työ arvostettuna ja ammattitaitoa vaativana ammattina, jota se on?

Frementia Group Oy

Vuonna 2017 yrittäjänaiset päättivät yhdistää toimintansa Frementia Group Oy:n alle. Tarjoamme työtä 80:lle osa-aikaiselle siivoustyöntekijälle. Heistä 70 työskentelee Freshico Puhtauspalveluilla, joka tarjoaa siivouspalveluita yritysasiakkaille. 10 siivoustyöntekijää työskentelee LuxusSiivouksella ja heidän esimiehenään ja asiakkaiden yhteyshenkilönä toimii Miila Nieminen. Yrityksen kolmas toimiala on Lumentia Henkilöstöpalvelut, joka tukee puhtauspalvelualojen toimintaa etsimällä osaavat työntekijät työyhteisöömme.

LuxusSiivous

Yhdistymisen seurauksena syntyi siis LuxusSiivous. LuxusSiivouksen tavoitteena on tarjota ammattitaidolla suunniteltuja siivouspaketteja, joiden ansiosta asiakas saa oikeilla aineilla ja välineillä toteutetun siivouksen parhaaseen hintaan. Palvelumuotoilun ansiosta työntekijät saavat työstään reilun tuntipalkan, jonka turvin on myös pääkaupunkiseudulla mahdollista tulla toimeen.

Tilaajavastuu

LuxusSiivous kuuluu Tilaajavastuun piiriin. Tämä on takuu tasavertaisten työehtojen noudattamisesta. Tilaajavastuulain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista. Työperäinen hyväksikäyttö on yleistä siivousalalla ja toivomme palvelumme nostavan siivouspalvelun kilpailutuksessa, myös yksityishenkilöillä, hinnan ja laadun suhteen valintakriteeriksi, pelkän hinnan sijaan.Haluamme kilpailla luotettavuudella, laadulla ja asiakaspalvelulla.

Työssä viihdytään

Palvelumuotoilun avulla haluamme parantaa siivoustyön mainetta ja olla luotettava työnantaja, joka voi tarjota työtä, jota kannattaa tehdä. Työntekijöillä on selkeästi tiedossa mitä heiltä odotetaan. Haluamme, että työssä viihdytään ja pelataan yhteisillä säännöillä, siitä huolimatta, että työ on liikkuvaa ja työpäivät vaihtelevia. Haluamme tuottaa palvelua, joka on asiakkaalle helposti ostettavissa ja jonka parissa työntekijät voivat hyvin.

 

 

 

Palveluesimies Miila Nieminen

 

LuxusSiivouksen perustajat ja yrittäjät

Espoo   *   Helsinki   *   Järvenpää   *   Kerava   *   Vantaa   *   Vihti